Regisseur Vaughn gaat nieuw leven in Wolverine blazen

News
vrijdag, 31 december 2021 om 10:30
wolverinef1625647142
De kans zit erin dat X-Men karakter Wolverine weer herrezen zal worden. Kingsman regisseur Vaughn zou het geweldig vinden als hij een film rondom Wolverine kon maken.
In een interview rondom de nieuwe film van regisseur Vaughn, The King’s Man, werd aan de regisseur gevraagd welk X-Men karakter hij zou kiezen om een film over te maken. Zonder enige twijfel koos Vaughn voor Wolverine. Geen rare keuze, aangezien Wolverine de enige is waarmee Vaughn nog maar weinig heeft gedaan. Als Vaughn zijn wil doordrukt, zou het kunnen dat er een nieuwe Wolverine film komt met een nieuwe acteur.
Vaughn is niet bepaald nieuw bij X-Men. De regisseur mocht nieuw leven in bepaalde karakters blazen in de film X-Men: First Class. De enige waarmee Vaughn nog niet mee heeft gewerkt is Wolverine, en daar wil hij graag verandering in brengen. Misschien is Wolverine, die sinds 2000 gespeeld wordt door de Australische acteur Hugh Jackman, wel het populairste lid van de X-men groep. Deze wolf in mensenvacht heeft namelijk drie spin-off films.

Wie wordt de nieuwe Wolverine?

Wanneer Vaughn een nieuwe film rondom Wolverine gaat maken zal de acteur alleen wel vervangen worden. Potentiële vervangers zijn: Taron Egerton and Aaron Taylor-Johnson. Wie de rol ook op zich zal nemen, een nieuwe Wolverine film zal ongetwijfeld een enorm succes worden bij de fans. Of de film ooit gaat komen is de vraag, maar als Vaughn zijn beste beentje voortzet zou het zomaar kunnen dat we ergens in 2023 of 2024 een Wolverine film kunnen verwachten.