Rox van der Helm heeft een boek geschreven!

News
vrijdag, 13 november 2020 om 15:30
schuddebuikend je bed inf1605272434
Rox van der Helm mag zich al jaren hoofdredacteur noemen van XGN.nl, maar daar komt nu nog een andere titel bij: gepubliceerd auteur. Het eerste boek van Rox ligt namelijk binnenkort in de winkels en draagt de naam Schuddebuikend je bed in - Over seks, corona en BN’ers.
Met alle vreselijke dingen die er gebeuren in 2020 hebben we allemaal wel een momentje nodig waarop we willen lachen. Even ontspannen voordat we gaan slapen en zo onze nacht kunnen vullen met fijne dromen. Dat is precies waar Schuddebuikend je bed in voor is geschreven.
Het debuutboek is een non-fictie verhalenbundel met 31 bizarre en grappige verhalen, avonturen en situaties waarin Rox terecht is gekomen in haar leven. Of het nu gaat over gamende bekende Nederlanders, de anderhalvemetersamenleving of dronken Groningse studenten; elk verhaal in het boek zal een glimlach op je gezicht toveren.
En als het verhaal zelf daar niet voor zorgt, dan wel de komische illustraties van Theo Weber (redacteur bij XGN.nl), die elk verhaal vergezellen. Ondergetekende heeft zelf de eer gekregen om met zijn geïllustreerde gelijkenis op de cover te mogen verschijnen.

Wanneer kan ik het boek kopen?

Schuddebuikend je bed in - Over seks, corona en BN’ers zal op 20 november uitkomen, maar is nu al te pre-orderen voor 19,95 euro! Wil je vanaf volgende week dus met een glimlach op je gezicht de nacht in drijven en tegelijkertijd erachter te komen wat Rox van der Helm allemaal heeft beleefd tijdens haar leven, bestel het debuutboek dan nu via bol.com of breng een bezoekje aan je lokale boekenhandel!
Disclaimer: Hoewel Rox van der Helm hoofdredacteur van XGN.nl is, heeft ze geen invloed gehad op inhoud van dit bericht. Hetzelfde geldt voor Theo Weber, redacteur van XGN.nl.