Rockstar heeft een grote uitdaging voor de GTA Online community

News
zondag, 27 november 2022 om 11:00
the heists challenge gta onlinef1669391370
Door de jaren heen heeft GTA Online een grote en toegewijde community opgebouwd. Om te checken hoe toegewijd de spelers precies zijn, heeft Rockstar nu een grote uitdaging georganiseerd.
De laatste weken hebben in GTA Online in het teken gestaan van Heists. Die reeks komt nu tot een grote conclusie, want Rockstar heeft stilletjes een uitdaging gepland voor de community. Lukt het de spelers gezamenlijk om een enorm geldbedrag bij elkaar te sprokkelen via de overvallen?
Twee jaar geleden werd dezelfde uitdaging georganiseerd, met de challenge om 100 miljard dollar te stelen. Dat bedrag werd toen verpletterd met 1 biljoen. Daarom heeft Rockstar de uitdaging nu verhoogd naar 2 biljoen dollar in één week tijd! Als dat lukt, dan heeft de ontwikkelaar een beloning in petto, dat nog eventjes geheim blijft.

Andere manieren om geld te verdienen in GTA Online

Naast alle Heists kan je deze week in GTA Online ook op een andere manier je geld verdienen - het zal alleen niet meetellen voor de community challenge. Momenteel krijg je namelijk 2,5 keer zoveel dollars en XP voor de Pursuit Races, de Martin Madrazo Contact Missions, de Hunting Pack (Remix) Adversary Mode en alle taken voor Bodyguards en Associates.
Al dat geld kan je ook goed besteden, want de Widebody-versie van de Übermacht Sentinel Classic is nu beschikbaar bij Benny’s Original Motor Works. Of je kan alles verbrassen in het Diamond Casino & Resort, met de hoop dat je de Progen T20 wint - de hoofdprijs die deze week schittert op het podium!