Word nu rijk in GTA Online met de Cayo Perico Heist

News
vrijdag, 18 november 2022 om 15:30
gta isla cayopf1668774675
De laatste weken in GTA Online staan in het teken van overvallen en daar gaat Rockstar nu weer mee verder. Momenteel kan je in de game namelijk rijk worden met de tropische Cayo Perico Heist!
Sinds de lancering van GTA Online werd er al meteen uitgekeken naar de lancering van heists. Dat is ook niet zo vreemd, want de online wereld leent zich er perfect voor. Voor spelers die er fan van zijn, zijn de laatste weken een feestje. Rockstar deelt namelijk mooi bonussen uit voor overvallen.
Deze week kan je een kleurtje opdoen én tegelijkertijd rijk worden. De prep costs voor de Cayo Perico Heist zijn namelijk twee keer zoveel goedkoop, terwijl de overval zelf nu het dubbele aantal beloningen oplevert.
Ook de classic Heists leveren nu nog twee keer zoveel dollars en XP op, terwijl er op The Doomsday Heist een 1.5x multiplier staat. En voor het voltooien van alle Heist Finales staat een bonus van maar liefst 2.000.000 dollar.

Nog meer redenen om GTA Online te spelen

Het is het sowieso waard om in te loggen deze week in GTA Online, ook als je niet van plan bent om een overval te plegen. Iedereen die inlogt krijgt namelijk automatisch de Knuckleduster Tee en Baseball Bat Tee. Daarnaast zijn er ook nog veel andere bonussen om van te profiteren.
Zo krijg je het dubbele aantal dollars en XP voor de Stunt Races en Cayo Perico Series. Ook kan je bij Simeon een vijftal luxe auto’s kopen met dertig procent korting. Vertrouw je ondertussen meer op je geluk, dan kan je de Gallivanter Baller ST winnen in het Diamond Casino & Resort.