Rockstar brengt mysterieuze GTA teaser uit

  Een wel heel mysterieuze GTA teaser verscheen donderdagavond op Twitter. Rockstar Games deelde een tien seconden durende video over GTA Online. En dat op de release dag van de PS5. In de teaser laat het een soort installatiescherm zien. Daarna komen verschillende plekken uit GTA Online aan bod.

  Eerder dit jaar bracht Rockstar Games naar buiten dat het met een enorme GTA Online update komt. Tot op de dag van vandaag is deze nog niet online gekomen. De GTA ontwikkelaar noemde het de allergrootste update die het spel ooit gekend heeft. Rockstar gaf zelf al aan dat de update een nieuwe versie van de heists naar het spel brengt. Spelers kunnen dan aan de slag met heists die op een totaal nieuwe locaties zullen plaatsvinden.

  Met de onthulling gaf Rockstar nog geen datum weg. Na de onthulling volgde er meerdere updates voor GTA Online. Nu lijkt het er op dat het met een update van formaat komt. Voor GTA Online gebruikt de ontwikkelaar namelijk niet zomaar teaser. En zeker niet zo’n korte als op donderdag. Bekijk de GTA Online teaser hieronder.

  GTA Online update

  In de teaser laat Rockstar een aantal geheimzinnige locaties zien. Een aantal lijken niet eens onderdeel uit de maken van de huidige GTA Online map. Het heeft er alles van dat GTA 5 een uitbreiding van de map krijgt. Fans van de populaire franchise gaan onder de video massaal los en delen allerlei theorieën.

  Zo spreekt een fan van een nieuw eiland, dat aan de kust van Los Angeles ligt. In de teaser is immers een eiland te zien, dat niet herkend wordt. GTA Online speelt zich af in de fysieke stad Los Santos, dat een replica is van het Amerikaanse Los Angeles. Voor deze miljoenenstad ligt het eilandje Santa Catalina.

  De dag waarop de teaser onthuld word, is er niet zomaar eentje. Trevor Phillips, één van de hoofdpersonages in GTA V, is immers geboren op 19 november 1965.

  GTA Online naar PS5

  Op GTA 6 zullen we nog wel even moeten wachten, maar GTA V maakt ook op de PlayStation 5 haar opwachting. Sony kon alvast wat details verklappen over de GTA V release op de PS5. Zo is GTA Online voor toekomstige eigenaren van de PS5 bij de lancering gratis. Daarvoor is alleen wel PS Plus nodig.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.