Flinke updates voor GTA Online en Red Dead Online op komst

  Goed nieuws voor GTA 5 en Red Dead Online spelers! De online modus van de populaire games krijgen later dit jaar flinke updates. Voor GTA Online wordt het de aller grootste update die het spel ooit gekend heeft. Dat onthulde ontwikkelaar Rockstar Games afgelopen weekend in een blogpost.

  In de blogpost geeft Rockstar nog maar weinig informatie weg over de updates. Wel meldt het dat spelers in ieder geval hyped kunnen worden over heists in GTA Online. De GTA Online update brengt namelijk een nieuwe versie van heists naar het spel. Spelers kunnen dan aan de slag met heists die op een totaal nieuwe locatie zullen plaatsvinden.

  Wanneer de heists-update naar GTA Online komt, is nog niet bekend. Rockstar geeft alleen aan dat het ‘later in dit jaar’ zal gebeuren. Deze zomer brengt het met een andere update eerst nog nieuwe content naar het spel. GTA Online kent al een tijdje de heists-feature, maar na dat deze voor het eerst naar GTA Online kwam is er maar weinig veranderd. Deze heists zijn dan ook nog steeds speelbaar.

  Red Dead Online update wordt massief

  Red Dead Online spelers mogen al sneller een update verwachten. Zij krijgen volgens Rockstar op 28 juli een nieuwe Frontier Pursuit. Deze update neemt je mee naar de 'geheimen van naturalisme als onderdeel van een gloednieuwe rol'. Daarbij introduceert de update een nieuwe Outlaw Pass en een heel aantal features waar de community al tijden om vraagt.

  Ook is er in de update voor Red Dead Online ruimte voor fixes voor een aantal bugs. Rockstar belooft meer updates voor Red Dead online in de komende maanden.

  GTA 5 en GTA Online komen ook naar PS5

  Vorige maand kwam het nieuws naar buiten dat GTA 5 ook naar de PlayStation 5 komt. Grand Theft Auto V is een van de belangrijkste en meest succesvolle games van de afgelopen twee generaties consoles. Dat de game naar de PS5 komt, kwam dan ook niet als een heel grote verrassing. Als kleine extra krijgen bezitters van de game op de PlayStation 4 elke maand 1 miljoen dollar in-game tot de launch op de PS5. Die lancering gaat in 2021 komen, maar een datum voor volgend jaar is nog niet gegeven.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.