GTA 5 is tijdelijk erg goedkoop op de PS5 en Xbox Series X

News
dinsdag, 08 maart 2022 om 16:30
gta v main charactersf1623854617
Het is geen geheim dat GTA 5 binnenkort naar de next-gen consoles komt. 15 maart is namelijk de releasedatum en nu blijkt dat spelers verrassend weinig hoeven te betalen voor de game.
Het succes van GTA 5 gaat verder op de next-gen consoles deze maand. Opvallend genoeg lijkt de nieuwe versie wel een erg laag prijskaartje te hebben gekregen van Rockstar.
Grand Theft Auto V is momenteel te halen voor de PlayStation 5 voor een bizar lage prijs. De game kost tijdelijk namelijk maar 9,99 euro op de PS5. Het is niet zomaar dat de game zo ongelofelijk laag geprijsd is. Het is een speciale introductieprijs, om ervoor te zorgen dat spelers de game ook op de nieuwste PlayStation 5 kunnen spelen zal deze actie van 15 maart tot en met 15 juni duren.

Aanbieding op de Xbox Series X

Niet alleen PlayStation geeft je de mogelijkheid om GTA 5 goedkoop te scoren, ook in de Microsoft store is de game veel goedkoper te halen. In een actie die tot en met 14 juni duurt is GTA V voor 19,99 euro te halen voor de Xbox Series X. Het lijkt erop dat na deze actie de game een reguliere prijs zal hebben van 39,99 euro.
Hoe duur de fysieke edities van de games zullen zijn is nog onbekend maar de nieuwste generatie consoles brengen wel een aantal upgrades met zich mee. Zo heeft de game verschillende grafische updates en zijn er drie verschillende grafische modi uitgebracht om van de nieuwste consoles te profiteren.