Rick Grimes is eindelijk terug, maar dan wel in Fortnite

News
maandag, 11 oktober 2021 om 10:45
the walking dead films 141645f1700237275
Rick Grimes is eindelijk terug. Helaas nog niet in The Walking Dead, maar wel in Fortnite. Hij wordt toegevoegd tijdens het Fortnitemares event van 2021. Rick is niet het enige The Walking Dead personage die we in Fortnite gaan zien.
Rick Grimes, de bekende sheriff uit de The Walking Dead serie komt als skin naar Fortnite. Dat heeft ontwikkelaar Epic Games laten weten via een blogpost. De skin is los te verkrijgen voor 1500 V-Bucks, maar is ook te verkrijgen in een bundel voor 1900 V-Bucks. Als je voor de bundel kiest krijg je een rugzak in een sheriff thema, een parachute in de vorm van een kapotte satelliet en een speciale pikhouweel.

Rick Grimes is niet de enige die we in Fortnite gaan zien

Fortnite heeft al eerder twee personages uit TWD aangekondigd. Er zijn ook skins beschikbaar van Daryl Dixon en Michonne. Deze twee personages hebben ook eigen items die verkrijgbaar zijn. Je kan ook een bundel aanschaffen waarin alle drie de personages zitten. Deze kost 2500 V-Bucks.
De reden dat deze personages naar Fortnite komen is wegens het Fortnitemares evenement. Dit evenement gaat over Halloween. Naast de personages uit The Walking Dead worden ook figuren zoals Frankenstein en The Mummy toegevoegd aan de game.
Rick Grimes is al een tijdje uit de TWD serie. De toevoeging van de TWD personages is ter promotie van het tweede deel van het laatste seizoen van serie. Fans hopen dat Rick Grimes te zien zal zijn in deze laatste afleveringen, maar het is ook goed mogelijk dat hij in een TWD spin-off te zien zal zijn. Dat komt omdat er een personage in die serie zit die wat te heeft met de verdwijning van Rick.

Populair Nieuws