New World gratis server transfer uitgesteld door Amazon

News
maandag, 11 oktober 2021 om 11:15
new worldf1626952326
De server transfer functie is uitgesteld door Amazon omdat er 'een aantal problemen zijn waardoor de transfer ervaring niet aan de standaard voldoet'. Hierbij heeft het bedrijf dus aangekondigd dat je voorlopig nog niet gratis naar een andere server kan verhuizen, wat eerder wel is beloofd.
Via een bericht op het New World forum zei TrevzorFTW, de community manager van de ontwikkelaar, dat het team 'wat extra tijd nodig heeft om de problemen op te lossen' voordat de dienst 'goed genoeg is om iedereen een gratis server transfer token te geven'. De servertransfer had eigenlijk vorige week al moeten uitkomen.
Voor New World spelers zijn de server transfers erg belangrijk, omdat er grote rijen zijn om de game binnen te komen. New World is een van de meest gespeelde games op Steam en veel spelers zitten op dezelfde, overvolle servers. Als oplossing hiervoor kwam Amazon met het idee om een personage een gratis token te geven die je in de in-game store kan gebruiken om naar een minder volle server te verhuizen. Om die manier heb je geen last meer van ellenlange wachtrijen om de game te kunnen spelen.

Verkeerde informatie zorgt voor onrust

Veel spelers besloten toen om naar een server te gaan in een andere regio, omdat volgens de makers op Twitter werd vermeld dat je later weer terug kon naar je oude regio. Helaas bleek dit niet waar te zijn volgens Amazon omdat 'elke regio een afzonderlijke database is'. Dit zorgde voor veel kritiek vanuit de community van New World. Spelers vinden dat ze tijd hebben verspild aan een personage die niet eens naar de servers van hun vrienden kan gaan.
De gratis server transfer van New World zal ergens deze week beschikbaar moeten zijn.

Populair Nieuws