Keren Mechs terug naar Fortnite?

News
dinsdag, 05 oktober 2021 om 10:30
fortnite dustyf1633419784
Bekende Fortnite leaker en dataminer, Shiina denkt dat de controversiële Mechs een terugkeer gaan maken in de Battle Royale game. Dit deelde de bekende Fortnite leaker in een Tweet.
Bekende leaker en dataminer Shiina heeft op Twitter gedeeld dat ze denkt dat Mechs terug zullen gaan keren naar Fortnite. De leaker denkt dit, omdat er tussen de data een code zit. Deze code zou 'FundingStation.Mech.FundedAmount' zijn. Alles wat ze heeft gevonden deelt ze op Twitter.

Mechs zijn een controversiële toevoeging

Fortnite heeft al vaker bepaalde dingen toegevoegd waar een hoop spelers niet zo blij mee zijn. Een voorbeeld daarvan zijn jetpacks. Het bedrijf verwijdert voorwerpen waar veel spelers niet blij mee zijn meestal dan wel weer. Toen de Mechs werden toegevoegd was ook niet iedereen blij. De Mechs werden eerst generfd, maar daarna zijn ze alsnog verwijderd. Het is dus opvallend dat de developer zou kiezen om de Mechs terug te laten keren.
Naast de code is er niet veel duidelijk over wanneer de Mechs zouden terugkeren, en hoe de Mechs er dan uit zullen gaan zien. De kans is groot namelijk dat, als de Mechs terugkeren, Fortnite aanpassingen zou hebben gedaan in de hoop dat spelers deze versie van de Mechs wel leuk gaan vinden.
Mochten de Mechs terugkeren kan het nog wel een aantal weken duren, voordat de Mechs ook echt worden toegevoegd aan de game. Het duurt dus nog even voordat we erachter komen of de geruchten waar zijn.

Populair Nieuws