Star Wars onthult tegenpool van Jar Jar Binks

News
donderdag, 21 januari 2021 om 12:00
schermafbeelding 2021 01 21 om 101230f1611220383
Het is misschien wel het meest gehate personage in Star Wars: Jar Jar Binks. Van de naam zelf krijgen we soms al kippenvel over ons hele lichaam. Maar Jar Jar Binks is dan ook een rare Gungan in de bijt. In een nieuwe Star wars novel , genaamd Charles Soule's Light of the Jedi, worden de Gungans in een heel ander licht gezet. Een licht gevuld met bloed, geweld en dood.

Jar Jar Binks is de slechtste Gungan in Star Wars ooit!

In Star Wars: The Phantom Menace komen de Gungans, en dan met name Jar Jar Binks in het licht als schattige en grappige karakters. Nu weten we allemaal hoe de meerderheid denkt over Jar Jar, dus daar zullen we het verder niet over hebben. Waar we wel van opkijken is dat 200 jaar voor The Phantom Menace de Gungans een stuk gewelddadiger waren. En dan met name 1 specifieke Gungan.
In het boek Light of the Jedi van Charles Soule, wordt er verteld over een Gungan genaamd Wet Bub. In het boek is Wet Bub onderdeel van een groep ruimte-vikingen, genaamd The Nihil. Wet Bub staat bekend om van een gevecht altijd terug te komen, ondergedompeld in bloed. Daarnaast is het karakter ook één van de meest gewelddadige en meedogenloze karakters die wij hebben gezien.

Star Wars heeft een nieuwe en betere Gungan gevonden

Dat Wet Bub in de oren een stuk beter klinkt ten opzichte van Jar Jar is gewoonweg wel duidelijk. We zullen je daarnaast ook zeker aansporen om het nieuwe boek te lezen. Hierdoor krijg je een nog beter beeld van de betere versie van Jar Jar Binks. Misschien kunnen we dit karakter dan ook wat sneller vergeten en vervangen door Wet Bub.