Liam Neeson wil terugkeren als Qui-Gon in Star Wars

  Topacteur Liam Neeson, die vooral bekend is uit zijn rollen in de Taken films, ziet een terugkeer in Star Wars wel zitten. Hij speelde in het eerste deel van Star Wars, ‘The Phantom Menace’, de rol van Qui-Gon Jinn, de meester van Obi-Wan Kenobi. Hij zou graag een terugkeer maken in de franchise.

  Sony

  In een interview met Collider vertelde Liam Neeson dat hij een terugkeer als Qui-Gon Jinn in de aankomende Obi-Wan Kenobi serie wel ziet zitten. Een aantal jaar geleden gaf hij al aan trots te zijn op de Star Wars film waar hij in speelde, hoewel deze erg veel commentaar kreeg. Toch was er erg veel vraag naar Qui-Gon, waar nu dus antwoord op gegeven is. Of we Liam Neeson ook echt terug zullen zien in de serie is nog niet bekend, maar als Disney het wil, is dit dus mogelijk.

  Hoe zou dit kunnen?

  Waarschijnlijk zou de rol van Qui-Gon Jinn niet groot zijn. We zouden waarschijnlijk moeten denken aan een flashback van Obi-Wan, waar ook zijn leermeester te zien zou zijn. In het interview geeft Neeson aan dat dit idee hem wel bevalt. Een terugkeer van zijn personage zou voor Star Wars fans geweldig zijn, want zijn personage werd ontzettend populair. Ook Liam Neeson zelf is erg geliefd.

  Meerdere oude bekende

  Neeson zou niet de enige oude bekende zijn die een terugkeer maakt in de Kenobi serie. Ewan McGregor zal terugkeren voor zijn rol als Obi-Wan Kenobi en ook Hayden Christensen zal in Kenobi weer te zien zijn als Anakin Skywalker/Darth Vader. In de Kenobi serie zullen ongetwijfeld meer bekende Star Wars personages te zien zijn, maar wie weet zullen we dus ook nog Qui-Gon Jinn en zelfs Liam Neeson opnieuw te zien krijgen.

  Wat zouden jullie vinden van een terugkeer van Qui-Gon Jinn in de Kenobi serie?

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.