Resident Evil Showcase zorgt vanavond voor een paar verrassingen

News
donderdag, 21 januari 2021 om 10:30
resident evil village ps5 screenshot 03 24jul20f1604661159
Vanavond laat Resident Evil: Village weer van zich zien in de Resident Evil Showcase. Via PlayStation Blog belooft Capcom een paar toffe verrassingen tijdens de showcase te laten zien.
Via een post op PlayStation Blog vertelt Capcom ons dat de Resident Evil Showcase van 23:00 uur vanavond niet alleen om Resident Evil Village draait. Er wordt natuurlijk wel ingestoken op de komende horrorgame en het dorp waarin je gedropt wordt. Zo krijgen we nieuwe karakters te zien, wordt er een nieuw stukje van de wereld onthuld en komt er nieuwe gameplay voorbij. Daarmee belooft het een flink enge stream te worden als we Capcom mogen geloven.
Capcom teast ook nog met een aantal verrassingen die vanavond het licht te zien krijgen. Wat die verrassingen zijn, is nog niet bekend. Daarvoor moet je vanavond vanaf 23:00 uur de video hieronder bekijken.

Resident Evil Showcase zou wel eens een remake aankondiging kunnen bevatten

De Resident Evil Showcase belooft dus een verrassing en daar gaan de geruchten de afgelopen tijd ook over. Dit jaar is de franchise namelijk 25 jaar oud en dat betekent dat er iets te vieren is. Capcom teast in een tweet ook met het inventory-scherm uit de eerste Resident Evil game. Waar we de afgelopen tijd al remakes van Resident Evil 2 en 3 kregen, mist er dat deel ook nog in de remake-serie. Het zou zomaar kunnen zijn dat de originele Resident Evil dit jaar een remake krijgt.