Resident Evil Village DLC is onderweg!

News
dinsdag, 15 juni 2021 om 10:00
resident evil village duracionf1620898471
E3 2021 is in volle gang en ook Capcom draagt haar deel hieraan bij. Hoewel de presentatie van Capcom niet veel nieuws laat zien, krijgen we wel erg leuk nieuws voor Resident Evil Village. Fans van het nieuwste deel uit de reeks mogen zich namelijk klaarstomen voor nieuwe DLC voor Village.
Hoewel Capcom niet een heel grote of lange show had gisteravond, kwam er toch goed nieuws in voor. Capcom kondigde namelijk aan dat er vanwege een grote vraag, DLC onderweg is voor Resident Evil Village. Verder hebben we geen trailer mogen zien, maar enkel een kort bericht met de aankondiging erin.
Over de DLC is nog helemaal niets bekend. Enige verwachtingen maken kan, maar letterlijk alles kan gemaakt worden voor de DLC. Als we het bericht namelijk mogen geloven, dat de DLC nu pas in de maak is door “popular demand”, was dit oorspronkelijk niet gepland. Resident Evil 7 had daarentegen wél DLC op de planning, waardoor fans ongeveer konden raden wat eraan zat te komen.

Naast Resident Evil Village DLC komt er ook nog multiplayer

Er is ook bevestigd dat de voormalig vertraagde Resident Evil RE:Verse multiplayer spin-off eindelijk een release gaat krijgen. Een exacte datum hebben we helaas niet gekregen tijdens de show, maar wat we al eerder wisten is dat de spin-off in de zomer lanceert. Aangezien er tijdens de persconferentie gisteravond niets over een vertraging is gezegd, is de kans groot dat dit nog op de planning staat.
De Resident Evil RE:Verse is gratis voor elke eigenaar van Resident Evil Village en is ook nog los te verkrijgen.