Resident Evil Re:Verse release vertraagd

News
donderdag, 29 april 2021 om 11:30
resident evil village ps5 screenshot 03 24jul20f1604661159
Resident Evil: Village staat ondertussen al bijna om de hoek. Samen met de nieuwe horrorgame zou er ook een multiplayer versie van de bekende franchise moeten komen. Helaas wordt de online multiplayer game Resident Evil Re:Verse vetraagd. De oorzaak voor de uitstellen van de game is onduidelijk, maar waarschijnlijk komt het door meerdere meldingen in de data bij Capcom na de bètaperiodes.
Capcom heeft aangekondigd dat de extra game voor eigenaren van Resident Evil: Village helaas vetraagd is. Oorspronkelijk kwam deze ook uit op 8 mei en gaf spelers een extra game bij release, maar nu wordt Re:Verse vertraagd naar de zomer van 2021. In de multiplayer game nemen spelers het tegen elkaar op in bekende locaties uit de Resident Evil-franchise en spelen met bekende personages.

Re:Verse béta verliep niet soepel

Dat de game vertraagd wordt is ook niet heel vreemd. De verschillende béta periodes verliepen niet altijd geheel vlekkeloos. De eerste speelbare bétaperiode werd al heel snel offline gehaald door verschillende problemen met matchmaking en serverfouten. De andere bétaperiodes verliepen daarentegen wel goed, niet altijd zonder problemen, maar beter dan de eerste. Waarschijnlijk is er in de data van de bétaperiodes een groot aantal problemen naar boven gekomen en is de game hierdoor uiteindelijk vertraagd.
Een exacte datum voor Re:Verse is helaas nog niet gegeven, het blijft bij “zomer 2021”, het is dus voorlopig nog afwachten wanneer we dan eindelijk aan de slag mogen tegen elkaar in de bekende locaties, maar hopelijk krijgen we snel genoeg meer informatie ervoor.

Populair Nieuws