Update - Ratchet & Clank PS5-bundel in de verkoop

News
dinsdag, 15 juni 2021 om 9:30
ratchet clank rift apart review warmongerf1623072985
Het ziet er naar uit dat een speciale Ratchet & Clank PS5-bundel is gelekt. Zo maakt Franse website Station of Play bekend via een foto die eerder deze week op de website verscheen. De bundel zou later deze week nog beschikbaar worden gemaakt voor de verkoop.

Update - Ratchet & Clank Rift Apart PS5 bundel uitgebracht

Inmiddels weten we dat de Ratchet & Clank Rift Apart PS5 bundel in de verkoop is. De ilustere bundel wordt namelijk bij Amazon Duitsland alvast verkocht. Momenteel is de bundel uitverkocht, maar zodra deze weer beschikbaar is, kun je de onderstaande link gebruiken.
Volgense de Franse website gaat de speciale Ratchet & Clank Rift Apart PS5-bundel later deze week nog in de verkoop bij verschillende Franse retailers. In de bundel krijgen klanten naast de nieuwe game Ratchet & Clank Rift Apart ook nog een PlayStation 5 inclusief DualSense controller. De bundel zou 569,99 euro gaan kosten in Frankrijk.
Het lijkt erop dat de bundel vrijdag moet lanceren. Dit zou niet verbazingwekkend zijn gezien de nieuwe titel met Ratchet & Clank in de hoofdrol dan op de PlayStation 5 verschijnt. Sony heeft officieel alleen nog geen bundel uit de doeken gedaan, dus voor nu blijft het allemaal nog even een gerucht. Tevens zou het de eerste, officiële bundelverpakking zijn rondom een PlayStation 5-console vanuit Sony zelf.
ratchet clank rift apart review hooverbootsf1623073046

Ratchet & Clank PS5-bundel komt als geroepen

De release van een Ratchet & Clank PS5-bundel komt eigenlijk ook als geroepen. Ratchet & Clank Rift Apart scoorde een 8,5 in de review van XGN.nl. Dit had volgens ondergetekende mede te maken met het feit dat de game prachtig oogt en onwijs lekker speelt. De third-person actieplatformer maakt daarnaast volop gebruik van de DualSense, al is het de techniek rondom de SSD die Ratchet & Clank Rift Apart een game maakt die je niet mag missen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties