Resident Evil ReVerse uitgesteld naar 2022

News
donderdag, 15 juli 2021 om 16:30
resident evil reversef1626357464
De gratis multiplayer spin-off van Resident Evil, Resident Evil ReVerse is uitgesteld naar 2022. De spinoff moest oorspronkelijk deze maand verschijnen. De aankondiging op Twitter geeft aan dat de game nog wat meer tijd nodig heeft om een goede gameplay-ervaring af te leveren.
Een nieuwe releasedatum heeft Capcom nog niet uit de doeken gedaan. De tweet maakt alleen duidelijk dat de game dit jaar in ieder geval niet meer zal verschijnen. Verder worden fans ook bedankt voor het geduld en voor het begrip rondom het uitstel.
Het Resident Evil-account laat daarnaast ook weten dat klanten die Resident Evil Village gekocht hebben aangespoord worden om alvast de code voor Resident Evil ReVerse in te lossen of om deze goed te bewaren. Door de code nu al in te lossen op je account ben je direct verzekerd van het spelen van de game zodra deze in 2022 verschijnt.
Check de aankondiging hieronder zelf.

Resident Evil ReVerse release flink geplaagd

Het vreemde aan het uitstel van de game is dat dit slechts een paar weken voor de oorspronkelijk release van de gratis uitbreiding van Resident Evil Village is. De multiplayer spinoff die gratis met het achtste deel eerder werd beloofd zou namelijk in juli 2021 verschijnen. Op het moment dat de game wordt uitgesteld, waren er nog slechts twee weken tot de maand voorbij is.
In onze review gaven we Resident Evil Village een 8,5. De geweldige game wist spelers wederom de stuipen op het lijf te jagen. Of hetzelfde het geval gaat zijn voor de spinoff blijft nu natuurlijk nog maar de vraag.