Nog meer Sony-titels naar PC volgens dataminer

News
donderdag, 15 juli 2021 om 17:00
playstation 4 celebrationf1617114285
Een dataminer genaamd Lance McDonald stelt dat er nog veel meer Sony-titels naar de PC komen. McDonald is zelf groot fan van Bloodborne en hoopt dat deze ooit ook nog naar PC komt, maar op basis van zijn data is dat niet één van de titels die onderweg is naar de PC.
Na de release van Days Gone eerder dit jaar en vorig jaar Horizon Zero Dawn ziet het er naar uit dat er nog vele andere Sony-games naar PC komen. De dataminer claimt dat er nog veel meer titels aan zitten te komen. Specifieke games noemt de dataminer alleen niet.
Wel laat McDonald weten dat één titel opvallend afwezig is. Het betreft een PC-versie van Bloodborne. De SoulsBorne-titel van FromSoftware is al jaren op de PS4 gestrand en heeft nooit een upgrade gekregen. Fans smeken al jaren om een performance update die de framerate naar 60 fps tilt, maar ook deze is tot noch toe uitgebleven.

Sony-titels naar PC, Bloodborne naar PS5?

Hoewel Bloodborne niet naar PC lijkt te komen in de nabije toekomst, is er wel hoop voor fans van de game. SoulsHunt, de lekker achter Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, stelt namelijk dat er een speciale Hunter's Edition van Bloodborne in de maak is.
Deze editie zou de game naar de PlayStation 5 brengen en de game uiteraard ook van een upgrade voorzien. Of het gerucht waar blijkt te zijn, is voor nu alleen nog wel afwachten. Tot die tijd kun je in ieder geval wel al uitkijken naar het volgende avontuur van FromSoftware, Elden Ring. Die game verschijnt op 21 januari 2022.

Populair Nieuws