Replica RB19 van Max Verstappen te koop voor een flink bedrag

News
woensdag, 27 september 2023 om 10:00
max verstappen rb19 gp japan 2023f1695800833
De RB19 van Red Bull Racing zal de geschiedenisboeken ingaan als één van de meest dominante auto’s in F1. Wil je de auto zelf in huis halen, dan kan je nu een replica kopen van Max Verstappens RB19, maar wel voor een flink bedrag.
Het is geen geheim dat de auto enorm belangrijk is in de Formule 1. Zelfs als je de meest getalenteerde coureur bent, is dat geen garantie dat je automatisch de wereldtitel wint. Dat heeft Fernando Alonso wel bewezen met zijn onfortuinlijke keuzes in teams.
Maar dat betekent niet dat een coureur niet belangrijk is. Max Verstappen laat dit seizoen bijvoorbeeld goed zien hoe groot het verschil kan zijn tussen twee coureurs in dezelfde auto. De RB19 is zeer dominant, maar het is geen makkelijk ‘beest’ om onder controle te krijgen.
Om een historische auto als die van Red Bull Racing te eren, komt The Amalgam Collection nu met een speciale replica. De RB19 is zeer secuur nagebouwd op een schaal van 1:8. Het ontwerpen van de replica heeft maar liefst 2500 uur geduurd en het bouwen van elk model nog eens 250 uur.

Wat moet je betalen voor de replica?

Het is dan ook niet zo vreemd dat er een flink prijskaartje aan de replica hangt. Je moet er maar liefst 9.775 euro voor betalen en er zijn er slechts 99 per auto beschikbaar. Daarvoor krijg je wel een replica terug die bijna niet accurater kan, want Red Bull Racing heeft de originele CAD-ontwerpen en verf codes voor de replica aangeleverd.
De RB19 van Max Verstappen is nu hier te bestellen. De auto van Sergio Perez zal op een later moment worden verkocht. Er is daarnaast ook een kleiner 1:18 model beschikbaar.

Populair Nieuws