Releasedatum The Boys seizoen 4 is eindelijk onthuld

News
vrijdag, 23 februari 2024 om 10:30
the boys seizoen 4f1708679226
Fans van The Boys kunnen eindelijk weer een datum in hun agenda omcirkelen. Amazon heeft namelijk bekendgemaakt wanneer de releasedatum is van The Boys seizoen 4.
De tijd dat series elk jaar een nieuw seizoen krijgen is voorbij met de opkomst van streamingdiensten. Dat is ook weer duidelijk gemaakt met The Boys. Amazon Prime Video neemt namelijk uitgebreid de tijd om nieuwe seizoenen te ontwikkelen en uit te brengen.
Het is namelijk alweer bijna twee jaar geleden dat The Boys seizoen 3 uitkwam en Amazon heeft nu onthuld wanneer we van seizoen 4 kunnen genieten. Via een nieuwe poster laat de streamingdienst weten dat 13 juni het nieuwe seizoen verschijnt.
Fans kunnen op die datum ook meteen van meer genieten dan alleen één aflevering. De eerste drie afleveringen worden namelijk beschikbaar gemaakt op 13 juni. Vervolgens zal er daarna elke week een nieuwe episode verschijnen, met de season finale op 18 juli. Dat komt voor de rekenkundigen onder ons uit op acht afleveringen voor seizoen 4.

Wat gaat er gebeuren in seizoen 4?

Na een explosief einde van het derde seizoen en flink wat politieke verschuivingen, ziet het er niet goed uit voor The Boys. Dat wordt ook duidelijk gemaakt door de officiële beschrijving van het nieuwe seizoen:
“In seizoen vier staat de wereld aan de rand van de afgrond. Victoria Neuman is dichter dan ooit bij het Oval Office en onder de gespierde duim van Homelander, die zijn macht aan het consolideren is.
Butcher, die nog maar een paar maanden te leven heeft, is Becca's zoon en zijn baan als leider van The Boys kwijt. De rest van het team heeft genoeg van zijn leugens. Met de inzet hoger dan ooit, moeten ze een manier vinden om samen te werken en de wereld te redden voordat het te laat is.”

Populair Nieuws