Releasedatum seizoen 4 voor bekroonde HBO serie onthuld

News
vrijdag, 27 januari 2023 om 19:30
succession seizoen 3 matthew macfadyenf1677789533
In maart kunnen abonnees van HBO Max weer genieten. Die maand is namelijk de releasedatum voor seizoen 4 van de bekroonde serie Succession gepland.
Bij de naam HBO zullen de meeste mensen denken aan series als Game of Thrones, The Sopranos, House of the Dragon en sinds kort The Last of Us. De zender maakt alleen nog veel meer geprezen series, zoals Succession. De serie is al meerdere keren met prijzen overladen bij onder andere de Emmy’s en de Golden Globes.
Fans van de show kijken met smart uit naar het nieuwe seizoen, nadat seizoen 3 in 2021 eindige met een gigantische cliffhanger. De seizoensfinale staat op IMDb dan ook met een reden op een 9,8.
Het lange wachten is gelukkig bijna voorbij. HBO heeft namelijk bekendgemaakt dat Succession seizoen 4 van start gaat op 26 maart. Daarnaast heeft de zender ook een teaser uitgebracht voor het nieuwe seizoen.

Waar gaat Succession over?

In Succession staat de schatrijke en machtige familie Roy centraal. Aan het hoofd staat mediamagnaat Logan Roy (Brian Cox), die op het punt staat om met pensioen te gaan. Zijn ambitieuze kinderen - Jeremy (Kendall), Shiv (Sarah Snook) en Roman (Kieran Culkin) - staan stuk voor stuk klaar om het roer over te nemen. Maar zo eenvoudig verloopt de transitie van macht niet.
Naast de eerdergenoemde acteurs spelen onder andere ook Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, Peter Friedman, J. Smith-Cameron en Dagmara Dominczyk in de serie.