Pokémon voegt volgende maand verrassende Pokémon toe

News
vrijdag, 27 januari 2023 om 20:00
pokemon unitef1674750576
Volgende maand komt er een verrassende nieuwe Pokémon naar Pokémon Unite. Vandaag heeft Pokémon Unite aangekondigd dat Comfey, de lei-achtige Pokemon die voor het eerst in de Alola-regio werd gevonden op 2 februari als speelbare Pokémon aan het spel zal worden toegevoegd. Comfey zal een Supporter-type Pokémon zijn met een verscheidenheid aan genezingsopties.
De grootste fout van Comfey is natuurlijk dat het volledig afhankelijk is van solide teamgenoten die weten wat ze doen. Wat geen probleem zal zijn in de hogere niveaus en competitief spel, maar maakt Comfey een non-starter in casual en singles spellen. In dat opzicht lijkt Comfey een nieuwe Hoopa te zijn een Pokémon die domineert in de competitieve scene, maar zelden voorkomt in casual games.
pokemon unite bloquearf1627467549
Pokémon Unite is een gratis te spelen game in MOBA-stijl met 5v5-teamgevechten. Spelers besturen een enkele Pokémon en verhogen deze door wilde Pokémon en tegenstanders te verslaan. Spelers verzamelen ook Aeos Energy van wilde Pokémon en proberen goals te scoren aan de kant van hun tegenstander. Hoewel de game verschillende functies mist van traditionele Pokémon-spellen, is het nog steeds een leuke mix van MOBA-achtige tactieken en klassieke Pokémon.
Hoewel de game gratis te spelen is, moeten spelers Unite-licenties kopen in de in-game store om die Pokémon in wedstrijden te gebruiken. Unite-licenties kunnen worden gekocht met Aeos Coins, een in-game valuta die wordt verdiend door wedstrijden te spelen of met een premium valuta die met echt geld is gekocht.

Populair Nieuws