Pokémon fans emotioneel door terugkeer van Misty

News
vrijdag, 27 januari 2023 om 19:00
wat is jullie favoriete starter pokemon 141821f1674745265
Na negenhonderdvijftig afleveringen zijn Ash en Misty weer samen om de oorspronkelijke run van de Pokémon-serie af te sluiten.
Terwijl de laatste miniserie van Pokémon doorgaat, ontmoet Ash zijn oude vriend Misty opnieuw en de twee reizen eindelijk nog een laatste keer samen, nadat ze honderden afleveringen eerder uit elkaar gingen.
Pokémon: Aim to Be A Master is een miniserie die bedoeld is om de Pokémon-reizen van Ash af te ronden, voordat nieuwe helden de anime over een paar maanden overnemen. Uit het marketingmateriaal bleek dat Misty en Brock zouden terugkeren als zijn reisgenoten om hem tot het einde te helpen, maar toen de miniserie begon, was geen van beide te bekennen. In deze tweede aflevering komt Ash eindelijk Misty tegen.
Veel fans delen dit emotionele moment op Twitter.

Samen verder op reis

Aangekomen bij de oceaan stuurt Ash zijn huidige groep Pokémon bestaande uit Rowlet, Totodile, leavanny en Corphish om ze de kans te geven te stoeien en ontspannen. Pikachu komt snel een Clauncher tegen die zich aan zijn staart vastklemt. Net als Ash op het punt staat hem te vangen, komt Misty’s visaas in het frame vliegen en wikkelt zich om Ashs hand. Het blijkt dat Misty al een tijdje probeert deze Clauncher te vangen, dus besluiten de twee een viswedstrijd te houden om te zien wie als eerste mag vangen. Wanneer team Rocket tussenbeide komt, besluiten Ash en Misty in plaats daarvan een gevecht te houden om zo te zien wie hem te pakken krijgt. Misty wint en mag de Clauncher houden, maar nadat de twee beide een andere kant opgaan betrapt Ash Misty die hem volgt. Pikachu geeft aan dat hij liever heeft dat ze bij Misty blijven, dus het paar reist weer samen.
Nu Misty weer aan de zijde van Ash staat, voelt de Pokémon-anime steeds meer aan zoals vroeger. Deze laatste aflevering voelt als een traktatie voor fans die vanaf het begin kijken.