Resident Evil reboot cast krijgt Blade-acteur

  De Resident Evil reboot film heeft er een nieuw castlid bij, zo meldt Deadline. Donal Logue zal de rol van politiechef Brian Irons op zich nemen. Logue is onder andere bekend van de film Blade.

  Donal Logue’s personage, Brian Irons, is de politiechef van Raccoon City. Helaas voor de inwoners van de stad was Irons in de games niet bepaald een betrouwbare politieman. Hetzelfde geldt waarschijnlijk voor de filmversie: de Resident Evil reboot lijkt dichter bij het verhaal van de games te blijven dan de vorige filmreeks.

  Waar is Logue buiten Blade van bekend?

  In de film Blade was Donal Logue te zien als Quinn. Dat is wellicht één van zijn bekendere rollen, maar recenter heeft hij in enkele bekende series geacteerd. Zo heeft hij in Gotham Harvey Bullock gespeeld en vertolkte hij koning Horik in Vikings.

  Wie is zit er nog meer in de Resident Evil reboot cast?

  Naast Brian Irons zijn er nog meer personages uit de eerste drie Resident Evil games gecast in de reboot. Het is bijvoorbeeld al bekend dat Jill Valentine (Hannah John-Kamen), Chris Redfield (Robbie Amell), en Albert Wesker (Tom Hopper) een rol hebben in de film. Ook Claire Redfield (Kaya Scodelario), Leon Kennedy (Avan Jogia) en William Birkin (Neal McDonough) zullen te zien zijn.

  De film speelt zich af in 1998. Dat is het jaar waarin de zombie-uitbraak waar de eerste Resident Evil games om draaien plaatsvond.. De film reboot van Resident Evil wordt in 2021 in de bioscoop verwacht.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.