Releasedatum nieuwe Horizon game onthuld

News
woensdag, 16 november 2022 om 13:30
horizon call of the mountainf1668592646
Fans van de Horizon franchise hebben een nieuwe game om naar uit te kijken met Horizon Call of the Mountain. De releasedatum van de VR-game is nu onthuld door Sony.
In de Horizon games kunnen spelers een betoverende post-apocalyptische wereld verkennen, gevuld met allerlei mechanische dinosauriërs. Binnenkort zal er een nieuwe manier zijn om door de wereld heen te lopen. Horizon Call of the Mountain is namelijk een game die exclusief wordt ontwikkeld voor de PlayStation VR2 en spelers dus de mogelijkheid geeft om de wereld in virtual reality te ontdekken.
Sony heeft nu ook officieel de releasedatum voor de nieuwe Horizon game onthuld, al was die eerder al onofficieel gedeeld door de uitgever. Het bedrijf heeft er namelijk aan naar gehint dat Horizon Call of the Mountain samen zou verschijnen met de PlayStation VR2 en Sony houdt zich aan die belofte. De game komt namelijk, net zoals de PSVR2, uit op 22 februari 2023.

Andere held in Horizon Call of the Mountain

Waar spelers in de voorgaande Horizon games steeds in de huid mochten kruipen van Aloy, is er gekozen voor een nieuwe protagonist in Call of the Mountain. Het nieuwe karakter is Ryas, een voormalige Shadow Carja Warrior. Het is aan hem, en dus de speler, om een nieuwe bedreiging voor de Sundom te onderzoeken.
Tijdens het avontuur in Horizon Call of the Mountain krijg je verschillende wapens en tools, die je nodig zal hebben om te kunnen overleven in de gevaarlijke wereld. Er zullen ook bekende personages voorbijkomen, waaronder Aloy.
Naast het bekendmaken van de releasedatum heeft Sony ook een nieuwe trailer voor de Horizon game uitgebracht. Die is hieronder te bekijken.

Populair Nieuws