Hoge korting op Switch, PS5, PS4 en Xbox games bij bol.com!

News
maandag, 24 januari 2022 om 12:00
marvels guardians of the galaxyf1633105563
Terwijl je bij MediaMarkt geen BTW hoeft te betalen, pakt ook bol.com lekker uit met een nieuwe sale. De Nederlandse webshop is namelijk een uitverkoop begonnen op Switch, PS5, PS4 en Xbox games!
Normaal houden veel winkels en webshops een grote uitverkoop aan het einde van het jaar. Tussen Black Friday en de feestdagen kan je immers veel producten met korting scoren. Maar door COVID-19 zijn de voorraden blijkbaar nog steeds groot, want webshops blijven rustig doorgaan met flinke sales.

Hoge korting op games bij bol.com

Zo ook bol.com. De online winkel is namelijk al heel januari bezig met een grote sale en is vandaag ook nog eens een nieuwe begonnen. Door de nieuwe uitverkoop kan je nu games voor de Nintendo Switch, PS5, PS4 en Xbox met veel korting scoren. Wij hebben alvast de beste deals voor je op een rij gezet:
Naast deze deals heeft bol.com nog veel meer games in de aanbieding. Check hier alle titels die je nu met hoge korting kan scoren. Ben je daarnaast op zoek naar een nieuwe TV, monitor, smartwatch of laptop? Check dan ook de BTW-vrije dagen bij MediaMarkt!