Gaat deze geroemde regisseur Man of Steel 2 regisseren?

News
zaterdag, 05 november 2022 om 13:30
batman v supermanf1700562718
Eind vorige maand werd bekend dat Henry Cavill terugkeert als Superman, maar een nieuwe film heeft naast een hoofdrolspeler natuurlijk ook een regisseur nodig. Nu gaat er een gerucht dat een geroemde regisseur wellicht de taak op zich neemt.
Regisseur Steven Spielberg, bekend van onder meer Jaws, E.T., Indiana Jones en Jurassic Park, heeft volgens de nieuwsbrief van The Hollywood Reporter onlangs met David Zaslav, de CEO van Warner Bros. geluncht. Ook Christopher Nolan, de producent en schrijver van Man of Steel en Peter Safran, die onlangs samen met James Gunn werd aangewezen als co-CEO van DC Studios, schoven aan. Wat er precies werd besproken tijdens de lunch is niet bekend, maar dat weerhoudt fans er niet van om te speculeren. Gaat Steven Spielberg Man of Steel 2 regisseren?

Man of Steel 2 niet Spielbergs eerste DC-project

Mocht Spielberg inderdaad een nieuwe Superman-film regisseren, dan is dat niet het eerste DC-project waar hij bij betrokken is. De regisseur is namelijk producer van de verfilming van Blackhawk, een strip over een team van toppiloten uit de Tweede Wereldoorlog onder leiding van Blackhawk. Het team achter de film wacht nog op groen licht van Warner Bros. Discovery. David Koepp (Jurassic Park), de schrijver van de film, hoopt dat Spielberg naast het produceren van de film ook zal regisseren.
Warner Bros. Discovery heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Spielberg-fans hoeven in ieder geval niet lang te wachten op een nieuwe film van de regisseur. De film The Fabelmans wordt volgend jaar op 2 februari verwacht in de Nederlandse bioscopen.