Final Fantasy 16 releasewindow getoond in nieuwe gameplaytrailer

News
vrijdag, 03 juni 2022 om 10:30
final fantasy 16 releasewindowf1654240445
De Final Fantasy 16 releasewindow is bekendgemaakt tijdens Sony's State of Play vannacht. De show kondigde via een gloednieuwe gameplaytrailer voor de Square Enix-titel aan dat de game in de zomer van 2023 verschijnt. Check de bijna 3 minuten-durende trailer nu hier!
Square Enix heeft tijdens Sony's State of Play de releasewindow van Final Fantasy 16 uit de doeken gedaan met een trailer die goed gevuld werd met nieuwe beelden. Zo kregen fans een korte indruk van hoe de combat in de game eruit komt te zien. Zo lijkt de game twee stijlen te hanteren voor de gevechten. Naast een actie-RPG-stijl die doet denken aan Final Fantasy 7 Remake, lijkt er ook een variant te zijn die veel lijkt op duelerende Dominants.
Bekijk de trailer zelf hieronder:

Final Fantasy 16 releasewindow lang niet het enige nieuws

Naast de trailer zijn op het PlayStation Blog nog meer nieuwe details rondom de game uit de doeken gedaan. Zo hebben twee nieuwe Dominants die in de trailer zaten namen gekregen. Het betreft Hugo Kupka van de Dhalmekian Republic, Dominant van de Eikon Titan en Benedikta Harman van het Kingdom of Waloed, Dominant van de Eikon Garuda.
De game zelf is ook volledig speelbaar nu van begin tot eind. Zo maakt Hiroshi Takai, regisseur van de game bekend. Dat betekent alleen nog niet dat de game ook volledig af is. Intern is het doel nu om de game te optimaliseren en alle foutjes weg te poetsen. Vandaar dat de releasewindow voor de game pas in de zomer voor 2023 gepland staat.
Final Fantasy 16 verschijnt dan op de PlayStation 5.

Populair Nieuws