Releasedatum Disney+ serie Hawkeye bekendgemaakt

News
donderdag, 29 juli 2021 om 18:00
hawkeyef1703859123
Het was al een tijdje bekend dat Disney+ werkt aan een serie rondom Hawkeye, het was alleen nog niet bekend wanneer de show zou uitkomen. Daar is nu verandering in gekomen, want de releasedatum is onthuld.
De Loki serie op Disney+ heeft pas twee weken geleden haar laatste aflevering gekregen, maar er is alweer een andere Marvel serie onderweg naar de streamingdienst. Disney heeft namelijk bekendgemaakt wanneer we de Hawkeye serie kunnen verwachten. Op 24 november zal de eerste aflevering worden uitgezonden van de gloednieuwe show, dat meldt Entertainment Weekly.
De serie zal natuurlijk draaien om Clint Barton, alias Hawkeye, de boogschutter van The Avengers die wordt gespeeld door Jeremy Renner. Hawkeye is alleen niet de enige in de show die goed overweg kan met een boog. De serie zal namelijk een nieuwe karakter genaamd Kate Bishop (Hailee Steinfeld) introduceren.

Hawkeye en Bishop vochten al eerder zij-aan-zij

Voor liefhebbers van de Marvel comics is Kate Bishop geen nieuw karakter. Ze verscheen namelijk voor het eerst in Young Avengers en nam de mantel over van Hawkeye toen Clint stierf. Nadat hij weer tot leven was gewekt hebben de twee boogschutters een tijd zij-aan-zij gevochten in de Hawkeye comics.
Naast Hawkeye en het nieuwe seizoen van Loki hebben Marvel-fans nog veel meer naar uit te kijken op Disney+. In de toekomst zal namelijk onder andere ook Moon Knight met Oscar Isaac en She-Hulk met Tatiana Maslany verschijnen op de streamingdienst.