South Park makers willen iconisch restaurant uit de serie kopen

News
vrijdag, 30 juli 2021 om 9:00
south parkf1615817680
Veel kijkers van South Park zal de naam Casa Bonita waarschijnlijk bekend in de oren klinken. Matt Stone en Trey Parker, de makers van de serie, willen het iconische restaurant nu kopen.
South Park staat erom bekend dat het echte gebeurtenissen, mensen en landen op de hak neemt. Maar ook andere aspecten van de serie zijn op real life dingen gebaseerd. Zo komt het restaurant Casa Bonito zeer vaak in de show voor en de eetgelegenheid bestaat ook echt in de staat Colorado.
Het gaat alleen niet goed met het restaurant. Sterker nog, de eigenaren hebben in afgelopen faillissement aangevraagd door de corona-pandemie. Het was niet langer mogelijk om het hoofd boven water te houden. Volgens The Hollywood Reporter staat er alleen wel een koper op de stoep en dat zijn niemand minder dan Matt Stone en Trey Parker, de makers van South Park.

Problemen met de overname van Casa Bonita

Volgens The Hollywood Reporter is het momenteel alleen lastig om het restaurant over te nemen. De zaak wordt eerst nog behandeld in de rechtszaal, mogelijk vanwege uitstaande betalingen. Pas als dat is afgerond kunnen Parker en Stone stappen ondernemen om het restaurant te kopen.
Het is niet de eerste keer dat het tweetal heeft gesproken over het overnemen van Casa Bonita. In 2012 stond het restaurant al te koop en twijfelden Parker en Stone om de zaak te kopen. Als de koop doorgaat zullen er grote veranderingen worden doorgevoerd in het restaurant, waarschijnlijk met een aantal South Park-referenties.