IO Interactive onthult alle Hitman 3 locaties

  Hitman 3 staat op het punt om in de schappen te belanden en dan kunnen we weer op jacht. Op 20 januari 2021 is de release van de game, maar we mogen van IO Interactive nu alvast weten waar Hitman 3 ons naartoe brengt. De locaties uit de game zijn namelijk bekendgemaakt.

  In Hitman 3 krijg je Agent 47 weer onder de knoppen. Hij heeft weer een hele lijst met doelwitten in handen gekregen en dat betekent dat je weer op jacht mag en daarbij de wereld over mag reizen. De lijst met locaties is nu onthuld door IO Interactive. Hieronder de plekken waar het nieuwe avontuur ons mee naartoe neemt. Geen zorgen er staan geen spoilers in.

  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten: Tijdens de opening van het grootste gebouw ter wereld begint je avontuur met Agent 47 hier
  • Dartmoor, Verenigd Koninkrijk: Een historisch pand wacht om verkend te worden. Hier zul je twee doelen hebben: zowel een moord plegen als er een oplossen.
  • Berlijn, Duitsland: Halverwege de game kom je in Berlijn terecht. Aan de rand van de stad wacht een plek waar je zowel rust vindt als een chaotisch nachtleven.
  • Chonqing, China: Midden in deze drukke megastad zal het verhaal intenser worden dan ooit.
  • Mendoza, Argentinië: De op een na laatste missie in de game laat je een enorm gebied verkennen, waarin wijngaarden en heuvels de perfecte setting voor een moord zijn.
  • Karpaten, Roemenië: De laatste missie van de game neemt je mee terug naar de Karpaten en daarmee terug naar Roemenië.

  Hitman 3 brengt het slotstuk van de nieuwe trilogie

  IO Interactive pakt uit met deze zes locaties in de game. Niet alleen is het avontuur hiermee flink groot, maar er wordt ook een einde gebreid aan de trilogie. Zoals Stefan het in onze preview al aangaf, bevat de game nog altijd een heerlijk stukje vermaak. Volgens hem is de derde telg in de trilogie de kers op de taart en is de formule na al die jaren geperfectioneerd. Dat belooft wat voor wanneer de game over iets meer dan een week uitkomt!

  Hitman 3

  Verkijgbaar vanaf 20 january 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.