Release van veel populaire Warner Bros. films uitgesteld

News
donderdag, 10 maart 2022 om 16:00
black adam screenshotf1646905069
We kunnen dit jaar weer een hoop nieuwe films en series verwachten, maar helaas heeft Warner Bros. er een aantal uitgesteld. En niet zomaar films, het gaat om grote titels waar veel fans naar uit kijken!

Het jaar van het uitstellen

De release van een nieuwe film of serie is iets waar veel mensen vol spanning op wachten. Een nieuw avontuur waar je als kijker volledig in kunt duiken en jezelf kwijt kunt raken in het spannende verhaal. Helaas gebeurt het steeds meer dat nieuwe projecten worden uitgesteld en verplaatst. Warner Bros moet daar helaas ook aan geloven en heeft een aantal projecten opgeschoven.
Het gaat hier om een aantal van Warner Bros populairste titels die er nog aan moeten komen. De films die zijn opgeschoven zijn bijvoorbeeld Aquaman 2, The Flash en Dwayne Johnson’s Black Adam. Aquaman 2 en The Flash krijgen het zwaar te verduren want die films gaan een release in 2022 niet meer halen. De films zijn opgeschoven naar 2023. Hoewel de nieuwe superheldenfilm van Dwayne Johnson ook is verschoven, staat Black Adam voor nu nog gepland in 2022. Het is niet alleen maar slecht nieuws. De Shazam film is namelijk een stukje naar voren geschoven en zal net zoals Black Adam in 2022 moeten verschijnen.

De nieuwe data

De volledige lijst met filmvertragingen van Warner Bros is als volgt:
  • Aquaman 2, 17 maart 2023
  • Black Adam, 21 october 2022
  • The Flash, 23 juni 2023
  • DC League of Super-Pets, 29 juli 2022
  • Wonka, 15 december 2023
  • Meg 2, 4 augustus 2023
Het nieuws is als eerst naar buiten gebracht toen Dwayne Johnson via Twitter liet weten dat Black Adam en Super-Pets hun premières niet gingen halen. Er is niet precies duidelijk hoe het komt dat alle films worden opgeschoven, maar gelukkig is er genoeg superhelden content om ons bezig te houden tot die tijd.

Populair Nieuws