Release van het griezelige Haunted Mansion op Disney+ onthuld

News
maandag, 11 september 2023 om 11:30
Liefhebbers van griezelige films hebben weer iets om naar uit te kijken in oktober. Niet vanwege Halloween, maar vanwege de release van Haunted Mansion op Disney+.
Disney staat natuurlijk voornamelijk bekend om de klassieke tekenfilms zoals Snow White, The Lion King en Aladdin, maar de filmgigant heeft ook veel succes gehad met films die gebaseerd zijn op attracties in de pretparken van Disney. Zo zijn Pirates of the Caribbean, Jungle Cruise en Tower of Terror allemaal geïnspireerd door attracties.
Eerder dit jaar is nog een film aan dat lijstje toegevoegd. Eind juli verscheen namelijk Haunted Mansion in de bioscoop, inclusief een indrukwekkende cast. Zo spelen onder andere Owen Wilson, Rosario Dawson, Danny DeVito en LaKeith Stanfield in de film.
Als je de film niet in de bioscoop gezien hebt, dan kun je er binnenkort thuis van genieten. Disney heeft namelijk bekendgemaakt via Twitter dat Haunted Mansion op 4 oktober zal verschijnen op Disney+.

Waar gaat Haunted Mansion over?

In de film besluit dokter Gabbie (Dawson) om met haar zoon Travis naar New York City te verhuizen, nadat haar man is overleden. Het plan is om het vervallen Gracey Manor om te bouwen in een Bed & Breakfast. Moeder en zoon komen er alleen al snel achter dat het spookt in het huis.
Om het spookprobleem op te lossen worden er meerdere experts ingehuurd, waaronder een voormalig astrofysicus (Stanfield), een priester (Wilson) en een helderziende (Tiffany Haddish).

Populair Nieuws

Laatste Reacties