‘Horizon Forbidden West krijgt nieuwe versie op PS5’

News
maandag, 11 september 2023 om 11:00
horizon forbidden west burning shores 1024x576f1680190721
Horizon Forbidden West was begin vorig jaar een grote hit op PS4 en PS5. Maar wie nog niet aan de game is toegekomen, kan mogelijk uitkijken naar een nieuwe versie. Die is namelijk opgedoken in een leeftijdsclassificatie in Singapore.
Als je wacht om een game te spelen mis je soms de eerste hype rondom de game, maar het betekent vaak wel dat je later alle content in één keer kunt krijgen. Dat lijkt nu ook het geval voor Horizon Forbidden West. In Singapore is een leeftijdsclassificatie gegeven aan Horizon Forbidden West Complete Edition (via VGC).
Zoals de titel doet vermoeden is dit een editie van de game waarin ook de Burning Shores DLC is inbegrepen. Dat maakt hem ook exclusief voor PS5, in tegenstelling tot de eerste uitgave van de game. Burning Shores is namelijk alleen uitgebracht op PlayStation 5 en niet op PlayStation 4.
Horizon Zero Dawn kreeg ook al een vergelijkbare editie. Nadat de Frozen Wilds DLC een tijdje uit was verscheen een Complete Edition, die uiteindelijk ook naar PC werd gebracht. Het lijkt waarschijnlijk dat ook een PC-versie van Forbidden West een Complete Edition zal zijn.

Wanneer verschijnt Horizon Forbidden West Complete Edition?

Het is niet duidelijk wanneer deze potentiële Complete Edition van de game verschijnt voor PS5. Maar het is goed mogelijk dat het wachten niet al te lang is. Er gaan geruchten over een PlayStation State of Play in september, dus wellicht horen we al snel meer.