Release nieuwe Call of Duty komt eind 2021!

News
maandag, 08 februari 2021 om 16:30
cod modern warfaref1574845413
Het is te verwachten met de jaarlijkse franchise, maar het is toch fijn om bevestiging te krijgen. Voor eind 2021 krijgen we namelijk een nieuwe Call of Duty.
In de presentatie van de kwartaalcijfers wist Activision Blizzard bekend te maken dat er een nieuwe Call of Duty komt in 2021. Het zal voor de meeste fans van de shooterfranchise geen verrassing zijn, ieder jaar komt er eigenlijk wel een nieuw deel uit. In de presentatie geeft Activision Blizzard ook aan dat ze verwachten dat steeds minder mensen de game daadwerkelijk kopen en dat de gemeenschap vooral zal groeien door Call of Duty Warzone.
Warzone is de gratis battle royale modus van de Call of Duty games en wordt door een grote hoeveelheid spelers gespeeld. Activision Blizzard geeft aan dat ze nog nooit zo veel spelers hebben gehad in de populaire shooter en dat is mede te danken aan het grote succes van Warzone. Door middel van microtransacties voor een season pass of nieuwe skins weet Activision Blizzard veel te verdienen aan deze modus. Met een nieuwe Call of Duty eind 2021 zal de content van Warzone ook ongetwijfeld een update krijgen.
mw reveal 06 wmf1631632278

Moderne setting

De kans is groot dat de nieuwe Call of Duty die eind 2021 verschijnt weer een modern thema gaat krijgen. De game wordt als het goed is gemaakt door Sledgehammer Games of Infinity Ward. Er gingen geruchten dat de twee studio's zouden samenwerken voor de nieuwe Call of Duty, maar dat gerucht werd vorige week al ontkracht.
Eind 2021 kunnen we dus weer aan de slag met een nieuwe Call of Duty en laten we hopen dat de ontwikkelaars letten op het copyright van karakters. Met de vorige game zijn ze daar namelijk een beetje mee in de mist gegaan. Zo erg zelfs dat ze nu voor een rechtbank mogen verklaren hoe twee karakters sprekend op elkaar lijken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties