Release magische shooter Immortals of Aveum uitgesteld

News
woensdag, 21 juni 2023 om 18:00
immortals of aveumf1681471021
Spelers die uitkijken naar de release van Immortals of Aveum moeten nog even wat langer wachten. Ontwikkelaar Ascendant Studios heeft de releasedatum van de magische shooter namelijk uitgesteld.
Tijdens Summer Game Fest heeft Ascendant Studios de eerste uitgebreide gameplay laten zien van Immortals of Aveum. Dat werd ook wel tijd, omdat de releasedatum van de game er al snel aan zit te komen. Het plan is namelijk om de titel uit te brengen op 20 juli.
Ten minste, dat was het plan tot voor kort. De ontwikkelaar heeft nu namelijk ineens aangekondigd dat de release van Immortals of Aveum wordt uitgesteld. Dat is gedaan in een verklaring op de website van de studio. De game wordt gelukkig niet enorm lang uitgesteld, want de nieuwe releasedatum is 22 augustus.

“De recente feedback bewijst voor ons wat we al voelden: dat Immortals of Aveum iets speciaals is. Om onze visie volledig te realiseren, nemen we een paar weken extra de tijd. Dit geeft ons de tijd om het spel verder te polishen, de optimalisatie van alle platforms af te ronden en een sterke lancering af te leveren. We zijn het aan onszelf en aan jullie verplicht om dit goed te doen.”

Schieten met spreuken

Immortals of Aveum is de allereerste game van Ascendant Studio en heeft een interessant concept. De game speelt namelijk als een first person shooter, maar in plaats van wapens kan protagonist Jak allerlei spreuken afvuren.
De studio heeft de gameplay omschreven als ‘Call of Duty met spreuken’ en dat is misschien niet zo vreemd. Ascendant Studios bestaat namelijk uit veteranen achter de Call of Duty en Dead Space games.

Populair Nieuws