Release gloednieuwe Pokémon game is al snel

News
donderdag, 04 mei 2023 om 13:30
pexels erik mclean 9661254f1644914370
Wie terug wil naar Paldea om daar nieuwe Pokémon te vangen moet nog even wachten op de release van de Pokémon Scarlet en Violet DLC. Maar in de tussentijd is er een andere nieuwe game waar je je mee kunt vermaken. Die komt bovendien al snel uit.
Pokémon spelen kan niet alleen in de games, maar natuurlijk ook met kaarten. Als je even niemand hebt om mee aan tafel te gaan zitten, kun je binnenkort ook in een nieuwe online-versie duiken. Pokémon Trading Card Game Live verschijnt namelijk op 8 juni.
De game vervangt Pokémon Trading Card Game Online als de manier om de Pokémon TCG online te spelen. De nieuwe game is in tegenstelling tot de vorige gemaakt door The Pokémon Company zelf. Hij is al een tijdje in bèta beschikbaar, en zal ook na release free-to-play zijn.
In de game kun je natuurlijk een deck maken en het opnemen tegen vrienden, maar er zijn ook andere activiteiten. Er zijn verschillende gameplay modi en je kunt dagelijkse quests uitvoeren. De nieuwste uitbreiding voor het kaartspel is ook direct bij lancering te spelen in Pokémon Trading Card Game Live.

Veel bonussen te verdienen in Pokémon TCG Live!

Mocht je eigenlijk nu al online met Pokémon kaarten willen spelen, dan kan dat via de bèta, die tot de volledige lancering beschikbaar blijft. Spelers die tot aan de release van de game inloggen op de bèta krijgen bovendien wat accessoires voor hun avatar in de game. Als je al jaren fervent speler bent van de vorige online Pokémon TCG game, kun je hier lezen hoe je je profiel overzet naar de nieuwe versie.