Massive Entertainment krijgt het nóg drukker na aankondiging The Division 3

News
vrijdag, 22 september 2023 om 12:00
the division 2f1575032821
De Zweedse studio Massive Entertainment heeft haar handen al vol met twee grote games en daar komt nu nog een titel bij. Ubisoft heeft namelijk The Division 3 aangekondigd.
Goed nieuws voor fans van de post-apocalyptische reeks The Division. Het derde deel in de franchise is namelijk aangekondigd door Ubisoft. Dat heeft de Franse uitgever en ontwikkelaar Massive Entertainment laten weten via Twitter. Julian Gerighty is aangewezen als de Executive Producer.
Het zal waarschijnlijk nog wel een tijdje duren voordat The Division 3 verschijnt. Gerighty is momenteel bezig om een team samen te stellen voor de ontwikkeling van de game. De nieuwe Executive Director heeft daarnaast ook zijn bordje vol met andere projecten.

Druk schema voor Massive Entertainment

De Zweedse ontwikkelaar werkt momenteel namelijk niet alleen aan The Division 3. Gerighty is ook de Executive Producer voor Star Wars Outlaws, de nieuwe Star Wars game met de smokkelaar Kay Vess in de hoofdrol. De topman blijft het project leiden volgens Ubisoft, totdat de game klaar is. Outlaws moet ergens in 2024 verschijnen.
En dan is er ook nog Avatar: Frontiers of Pandora. De game die zich afspeelt in de wereld van James Cameron had eigenlijk al eerder uit moeten komen, maar staat nu gepland voor het einde van het jaar, op 7 december om precies te zijn. Het zal dus nog wel even duren voordat Massive Entertainment met volle kracht aan The Division 3 kan werken.

Populair Nieuws