Check hier de vette trailer van Godzilla vs. Kong

News
maandag, 25 januari 2021 om 15:30
kongf1611568346
Inmiddels wordt de wereld alweer tien maanden geteisterd door het coronavirus. Deze crisis heeft grote gevolgen, zowel economisch als qua gezondheid. Ondertussen komen er ook vrij weinig nieuwe films uit en zijn de bioscopen de afgelopen maanden amper open geweest. Desondanks verschijnt er over een paar maanden toch een nieuwe film en laat die film nou een nieuwe trailer hebben.

Welke film kunnen we straks aanschouwen?

Als corona het toelaat verschijnt op donderdag 18 maart 2021 in Nederland de film Godzilla vs. Kong. De gloednieuwe Sci-Fi-/actiefilm is een productie van Warner Bros. In de film zien we onder andere Alexander Skarsgård, Millie, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri en Julian Dennison schitteren.

Check hier de trailer

We zullen dus nog eventjes geduld moeten hebben voordat de nieuwe film in de bioscopen verschijnt, helemaal als door de maatregelen de zalen op een latere datum worden geopend. Ondertussen hebben we wel alvast een vette trailer, die je hieronder kunt bekijken!

Godzilla en Kong

In deze film staan de krachtpatsers Godzilla en (King) Kong tegenover elkaar. Godzilla is een fictief dinosaurusachtig wezen dat in 2019 nog een eigen film kreeg. Twee jaar geleden verscheen namelijk de film Godzilla II: King of the Monsters. Die film namen we destijds uitgebreid onder de loep met een review. Aan de andere kant hebben we King Kong staan. Een gigantische gorilla die inmiddels al behoorlijk wat eigen films heeft gekregen.