Regisseurs Marvel-serie Ms. Marvel lijken gelekt

News
dinsdag, 08 september 2020 om 13:30
ms marvel avengersf1613982618
Regisseurs Adil el Arbi en Bilall Fallah gaan hoogstwaarschijnlijk de Marvel-serie over Ms. Marvel regisseren. De mannen braken bij het grote publiek door met de film Bad Boys For Life, de succesfilm met Will Smith en Martin Lawerence. Bad Boys 4 is inmiddels dan ook in de maak, maar de heren gaan nu dus ook voor Marvel aan de slag. Ook maakten de heren een paar afleveringen voor de tv-serie Snowfall.
Of Fallah en El Arbi de hele serie gaan regisseren is nog maar de vraag. Mogelijk kiest Disney voor de Marvel-serie voor meerdere regisseurs, zodat elke aflevering anders aanvoelt. De heren laten aan thedirect weten: “We zijn grote Marvel-fans, maar op dit moment gaat het enkel om gesprekken.

Diversiteit in Ms. Marvel

Ms. Marvel kwam de laatste jaren veelvuldig in het nieuws vanwege het feit dat Kamala Khan veel diversiteit naar het Marvel-universum brengt. Voorheen was blockbuster Black Panther, waarin voor het eerst hoofdrollen werden vertolkt door gekleurde acteurs, de enige film die diversiteit bracht naar het MCU. De hoofdrol werd vertolkt door Chadwick Boseman, die ons vorige maand helaas ontvallen is.
Nu heeft Marvel nu dus met Khan de eerste superheld met Islamitische afkomst in handen. Daarmee maakt de reeks haar superhelden cast weer iets diverser. Het personage Ms. Marvel is opgegroeid in New Jerse, en heeft als superkracht dat ze elastisch is. Miss Marvel is komt tevens voor in de nieuwe Marvel's Avengers game, waar we vorige maand de beta al van speelden.
Officieel heeft Disney nog geen datum bekendgemaakt wanneer de serie te zien is op Disney+, maar naar verwachting zal dit pas in 2022 zijn. Liefhebbers zullen dus nog even moeten wachten.