Personages uit WandaVision in Doctor Strange 2?

News
dinsdag, 08 september 2020 om 14:00
wandavisionf1609776448
Dat er veel crossovers zijn in Marvel films is niets nieuws, dus het gerucht dat er karakters uit de komende Marvel serie WandaVision in Doctor Strange 2 gaan verschijnen is niet verbazend. Toch is dit wel een bijzondere, aangezien we deze personages nog helemaal niet kennen.
Marvel heeft grote plannen voor de toekomst. Zo zijn er niet alleen een heel aantal nieuwe films, maar ook series aangekondigd. We weten al dat er een serie komt over het koppel Wanda, beter bekend als Scarlet Witch, en Vision. Ook is er een serie aangekondigd over de welbekende broer van Thor, Loki, die overleed in Avengers: Infinity War. Dat deze twee series met elkaar verbonden zullen zijn is al een tijdje bekend, maar dat ook Doctor Strange betrokken zal worden bij de series is een nieuw verhaal.
Volgens MCU Cosmic zal alleen niet Wanda en Vision zelf in Doctor Strange 2 voorkomen, maar hun kinderen. Zij beweren van een betrouwbare bron te hebben gehoord dat de tweeling Wiccan en Speed een rol zullen spelen in het tweede deel van Doctor Strange. Dat de twee hun debuut zullen maken in WandaVision was al bekend. MCU Cosmic gaat er van uit dat ze eerst zullen voorkomen als twee baby’s, maar naar mate de serie vordert zullen de twee natuurlijk ouder worden. Ze zullen in de serie vervolgens eindigen als tieners. Zullen wij ze ook zo zien in Doctor Strange 2?

Wiccan & Speed

De tweeling, die eigenlijk William Kaplan (Wiccan) en Thomas Shepherd (Speed) heten, zijn bij de grote Marvel fans al bekende namen. Het kan natuurlijk niet missen dat de kinderen van twee zulke krachtige wezens ook speciale krachten hebben. Zo heeft Wiccan net als zijn moeder sterke magische krachten en doet Speed denken aan de broer van Scarlet Witch, Quicksilver, vanwege zijn ongelofelijke snelheid.