Regisseur Vaughn verklapt focus van verhaal Kingsman 3

News
dinsdag, 28 december 2021 om 16:30
kingsmanf1640603005
Tijdens een groepsinterview rondom The King’s Man werd er door regisseur Vaughn iets meer verteld over Kingsman 3. Vooral het verhaal kwam er aan te pas en waar de film zich zal op gaan focussen.
Pas geleden is een spin-off film van Kingsman uitgekomen: The King’s Man - behalve in Nederland natuurlijk. Het verhaal in deze nieuwe film heeft geen invloed op het vervolg van Kingsman: The Golden Circle, en het is daarom spannend wat regisseur Vaughn in petto heeft voor het derde deel van Kingsman. De spin-off film, The King’s Man, is wel in het thema van Kingsman gemaakt. Het verschil is alleen dat het verhaal zich aan het begin van de 20ste eeuw afspeelt! In een interview met Collider over de nieuwe film vertelt Vaughn ook alvast iets meer wat we van Kingsman 3 kunnen verwachten.
Vaughn vertelt in dat interview dat de twee hoofdpersonages, Eggsy en Harry, uiteraard terug zullen keren. Tijdens het schrijven van het script stond één vraag centraal voor de regisseur: Wat zou de reden kunnen zijn dat de twee elkaar gaan haten, of juist dat de twee enorm veel van elkaar gaan houden? Het derde deel zal dan ook een grote focus hebben op het duo, dat mogelijk geen happy ending gaat krijgen.

Wat is het lot van Eggsy in Kingsman 3?

Erg veel over Kingsman drie is nog niet bekend, wel weten we inmiddels dat de opnames van de film in september 2022 zullen beginnen. De film komt vermoedelijk het jaar daarop uit. Vaughn laat in een interview ook weten dat dit de laatste Kingsman film zal worden.
Hoe de film eindigt, daar is wel al een theorie over. In Kingsman: The Secret Service laat Harry aan Eggsy weten dat de naam van een gentleman (aka een Kingsman) maar drie keer in de krant mag staan: Wanneer hij wordt geboren, wanneer hij trouwt en wanneer hij overlijd. Misschien voel je hem al aankomen, maar in de vorige twee films zijn de eerste twee gebeurtenissen al voorbij komen.
Of dit echt is hoe Kingsman 3 afloopt is niet duidelijk. Het lot van Harry is ook een stuk anders verlopen dan velen hadden gedacht na de eerste film, dus alles is mogelijk.