Regisseur van 'Evil Dead Rise' heeft diverse ideeën voor sequel

News
zondag, 23 april 2023 om 12:30
evil dead rise st 6 jpg sd high copyright 2022 warner bros entertainment inc all rights reservedf1681206908
Evil Dead Rise, de nieuwe film in de Evil Dead-franchise, is sinds dit weekend uit en heeft in de Verenigde Staten al een groot succes geboekt. Dat betekent natuurlijk dat er een grote kans is op een vervolg. Regisseur Lee Cronin heeft al verschillende ideeën voor een volgend deel.
In een recente interviews met Variety en IGN vertelde Cronin over de mogelijkheid van een vervolgfilm. Hij liet weten dat hij al vier verschillende ideeën klaar heeft liggen, waaronder een crossover tussen de verschillende verhaallijnen binnen de Evil Dead-franchise met acteur Bruce Campbell en regisseurs Sam Raimi en Fede Alvarez. Hoewel Cronin benadrukte dat een mogelijke crossover 'nog ver weg' is, beschouwt hij het als een interessant concept dat hij aan Raimi heeft voorgelegd.
De oorspronkelijke tijdlijn van Evil Dead begon met Raimi's The Evil Dead in 1981, met Campbell als Ash Williams. Deze film kreeg twee sequels en er was ook een Showtime-serie die drie seizoenen duurde.

Mogelijkheden zijn eindeloos

Hoewel Cronin nu al vier ideeën heeft voor het vervolg, zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden die uiteindelijk uitgewerkt kunnen worden. Zo vertelde de regisseur ook dat hij een idee heeft waarin de actie weer wordt verplaatst naar het bos. Maar het vervolg zou zich ook kunnen richten op het opruimen van de gigantische puinhoop die is ontstaan door de gebeurtenissen in Evil Dead Rise.
Met de vele mogelijkheden voor een vervolg is het duidelijk dat de toekomst van de Evil Dead-franchise mogelijk nog lang niet voorbij is.
Evil Dead Rise is nu te zien in de bioscoop.

Populair Nieuws