‘Dit is de nieuwe releaseperiode van Redfall’

News
vrijdag, 07 oktober 2022 om 16:30
redfall headerf1623841369
Er zijn heel wat games die gepland stonden voor dit jaar die uit moesten wijken naar 2023. Maar Starfield en Redfall waren met name voor Xbox-spelers misschien wel de grootste aderlating. Nu beweert een insider te weten wanneer Redfall uit moet komen.
Uitstel van games is iets waar we als gamers mee moeten leven, maar dat maakt het niet leuk als er een game uitgesteld wordt. Wie teleurgesteld was over het uitstel van Redfall heeft mogelijk een nieuwe schatting van een periode om naar uit te kijken. De game zou namelijk in maart van volgend jaar uitkomen.
Dat beweert de vaak welingelichte Okami Games op Twitter. Zijn schatting komt overeen met de belofte van Xbox dat zowel Starfield als Redfall in de eerste helft van 2023 uit gaan komen. Dat Redfall in een vroege maand komt, zal waarschijnlijk betekenen dat Starfield wat meer richting de zomer verschijnt.
Overigens lijkt het erop dat sommige enthousiastelingen al veel eerder met de game aan de slag kunnen. Okami Games beweert namelijk ook dat mensen die de game pre-orderen een volle week eerder aan de slag kunnen. Het zou kunnen dat dat exclusief is voor mensen een deluxe editie kopen.

Waar gaat Redfall over?

Redfall is een shooter game waarin je het opneemt tegen vampiers. Zij bezetten het dorpje Redfall en blokkeren daar de zon. Het is aan jou en eventueel wat vrienden in co-op om de vampiers te verslaan en hopelijk te verdrijven.

Populair Nieuws