MediaMarkt begint 2023 met mooie deals

News
maandag, 02 januari 2023 om 16:30
Het nieuwe jaar is begonnen en MediaMarkt pakt meteen uit met mooie deals. Dat is misschien onhandig als je het voornemen hebt om minder uit te geven. Maar er zijn ook voornemens waarbij je juist misschien iets nodig hebt en dan zijn het mooie deals.
De kerstinkopen zijn achter de rug, maar de kortingen houden niet op. Dat komt mooi uit als je nog iets wil veranderen in het nieuwe jaar. Misschien heb je met Kerst een nieuwe tv gekregen en kan daar wel een soundbar bij. Dan heeft MediaMarkt mooie deals.

Dikke kortingen met nieuwjaar

Er zijn weer veel producten met hoge korting in de aanbieding bij MediaMarkt. Je kunt bijvoorbeeld terecht voor beeld en geluid. Maar ook als je een smartwatch wil om je te helpen bij je fitnessvoornemens kun je goed terecht. We zetten wat mooie deals voor je op een rij.
Deze deals zijn nog de rest van de week geldig, tot en met 8 januari. Het zijn bovendien niet de enige deals, dus als er hierboven niets voor je bij zit, kun je hier nog meer deals bekijken.
Ben je op zoek naar andere deals? Je kunt bij MediaMarkt ook terecht voor enkele spotgoedkope PS5 games. Verder trapt ook bol.com het jaar mooi af met deals.