Redfall heeft eindelijk een officiële releasedatum gekregen

News
donderdag, 26 januari 2023 om 11:00
redfallf1674723569
Er ging al lange tijd geruchten over de releasedatum van Redfall, maar nu is er eindelijk officieel duidelijkheid. Ontwikkelaar Arkane Studios heeft namelijk de datum onthuld tijdens de Xbox Developer Direct.
Gisteravond vond de Xbox Developer Direct plaats, een iets andere variant van de Xbox Games Showcase die Microsoft normaal organiseert. Het evenement biedt meer ruimte aan de ontwikkelaars om te vertellen over de projecten waar ze aan werken.
Zo mocht ook Arkane Studios op het podium klimmen, om te laten wat spelers van Redfall kunnen verwachten. En nog veel belangrijk, de ontwikkelaar kon ook eindelijk vertellen wanneer spelers met de game aan de slag kunnen. De officiële releasedatum voor Redfall staat nu vast op 2 mei.
Die releasedatum werd eerder al gemeld door Twitteraar eXtas1s. Hij meldde twee weken geleden al dat hij ‘100 procent’ zeker wist dat Redfall op 2 mei zal uitkomen. Die voorspelling blijkt dus inderdaad correct.

Nieuwe Redfall gameplay

Tijdens de Xbox Developer Direct heeft Arkane Studios ook nieuwe gameplay laten zien van de aankomende titel. Daarin is meer te zien van de unieke vaardigheden die spelers tot hun beschikking hebben om te vechten tegen de vampieren in Redfall. Er zijn vier verschillende protagonists om uit te kiezen, die elk hun eigen specialiteit hebben: cryptozoologist en uitvinder Devinder Crousley, telekinetische student Layla Ellison, combat engineer Remi de la Rosa en de bovennatuurlijke scherpschutter Jacob Boyer.
Bekijk hieronder de gloednieuwe Redfall gameplay:

Populair Nieuws