Red je geliefde of je kinderen met de gratis titels van Epic Games

News
donderdag, 17 augustus 2023 om 17:00
epic gamesf1645113725
Neem het op tegen demonen en red je geliefde in een op slavische folklore gebaseerd avontuur. Of probeer als dodo je verloren baby's te redden. Met de titels die Epic Games gratis weggeeft hoef je je deze week geen moment te vervelen!
Een grandioos avontuur dwars door de slavische folklore of als dodo rondhupsen om je kleintjes te redden, Epic Games houdt van variatie. Ook deze week heeft Epic Games weer twee gratis games voor PC gamers in petto.

Black Book

Het kleine zwarte boekje dat in deze game centraal staat is niet het boekje met alle adressen van je dates. Nee, dit boekje gaat over een tovenares die haar leven aan het duistere wijdt om haar geliefde weer tot leven te wekken.
Nee, dit is geen Star Wars-plot, maar een episch verhaal gebaseerd op slavische folklore. Gaandeweg bouw je dan ook een uitgebreide kennis op van de diverse folkloristische verhalen die in deze game figureren en die allen een belangrijke rol hebben in het ontsluiten van het zwarte boekje.
Black Book speelt als een RPG adventure met Spell Cards, raadsels, puzzels en zij-missies. Gaandeweg onderwerp je demonen die je aan het werk kan zetten. Let wel: demonen die niets te doen hebben gaan zich al snel tegen je keren, dus houd ze bezig!

Dodo Peak

Dodo Peak is een heel ander type game. De game speelt deels als pac-man, deels als Q-bert.
Je eieren zijn uit hun nest gerold en het is aan jou om ze zo snel mogelijk weer te verzamelen voordat je door slangen of ander gespuis gegrepen wordt. Zodra je een ei bereikt hebt, komt het ei uit en zal je jong je volgen.
Breng alle jongen terug naar het nest en scoor ondertussen zo veel mogelijk munten om upgrades te scoren. Dodo Peak is een snelle arcadegame waar je dit keer geen muntjes voor nodig hebt. Deze game is zeker de moeite van het uitproberen waard!

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws