Details Call of Duty Vanguard en Warzone Pacific seizoen 2 onthuld

News
woensdag, 09 februari 2022 om 12:00
call of duty vanguardf1632233749
Activision heeft haar plannen onthuld voor Call of Duty Vanguard en Warzone Pacific seizoen 2. Het nieuwe seizoen zal veel nieuwe content bevatten, waaronder nieuwe maps en bezienswaardigheden.
Activision heeft Call of Duty Vanguard en Warzone Pacific seizoen 2 aangekondigd. Het nieuwe seizoen zal op 14 februari 2022 van start gaan en bevat een flink aantal vernieuwingen. Deze updates kunnen op 10 februari voor Vanguard en op 14 februari voor Warzone worden gedownload, waarna beide updates live gaan. Zodra beide updates zijn gedownload, kun je genieten van dubbele XP in beide games om de lancering van seizoen 2 te vieren.
Verder zullen er ook twee nieuwe maps verschijnen, namelijk Casablanca en Gondola. Casablanca ligt op een bruisende Marokkaanse marktplaats, terwijl Gondola zich afspeelt in een berggebied in Europa Er zijn ook drie nieuwe Operators van Task Force Yeti, die eerder al zijn gelekt. Zo geeft verzetsstrijder Anna Drake de aftrap van seizoen 2, gevolgd door heavy gunner Thomas Bolt en de sluipschutter Gustavo dos Santos.
Zoals beschreven op de officiële Call of Duty-website kunnen spelers uitkijken naar onder andere Nebula V-munitie en -bommen, die gifgas uitstoten. Om je hiertegen te beschermen zijn er ook mobiele decontaminatiestations. Nebula V bevindt zich voornamelijk in de fabrieken en laboratoria rond Caldera en wordt zwaar bewaakt door Axis-troepen.

Bezienswaardigheden in seizoen 2

Nieuwe bezienswaardigheden in seizoen 2 zijn onder meer de Chemical Factory en de ondergrondse Chemical Weapon Research Labs. Daarnaast zullen Bomber Planes en Redeploy Balloons nieuwe manieren bieden om te navigeren door Caldera.

Populair Nieuws