House of Cards actrice ontevreden met einde serie

News
woensdag, 17 februari 2021 om 11:00
house of cards seizoen 6 review bitterzoete overwinning voor claire 142810 2
Veel fans van de Netflix Original House of Cards waren ontevreden met het laatste seizoen. Nu blijkt dat ook Robin Wright, de actrice die Claire Underwood speelt, ontevreden is met het einde van de serie.
Het laatste seizoen van House of Cards is dus niet alleen voor fans een doorn in het oog, maar dus blijkbaar ook voor Robin Wright. De actrice geeft nu namelijk aan dat ze ontevreden was met het einde van de serie. Hoewel ze de laatste aflevering mocht regisseren waren er volgens haar nog wel wat dingen die ze anders had willen doen in de afronding van het verhaal.
Voor haar was het namelijk belangrijk dat haar karakter, Claire Underwood, op een legitieme wijze aan de macht kwam. Dat is niet helemaal gebeurd en daar is de actrice nu dus ontevreden over. Verder geeft ze wel aan dat ze heel blij is dat ze aan House of Cards heeft meegewerkt, hoewel dat aan het begin ook twijfelachtig was. Robin Wright wilde namelijk meer spelen dan gewoon de vrouw van een prominente politicus. Het lijkt erop dat de actrice haar zin heeft gekregen.
house of cards seizoen 6 teaser gepubliceerd 127463 3

Rampseizoen

Het laatste seizoen van House of Cards wordt nog steeds door velen gezien als een rampseizoen. Dat heeft vooral te maken met het vertrek van Kevin Spacey als Frank Underwood. Spacey werd de laan uitgestuurd vanwege beschuldigingen van misbruik. In het laatste seizoen zijn toen wat verhaallijnen aangepast en eindigde Claire Underwood als president van de Verenigde Staten. Wright werd altijd toch gezien als minder dan de charismatische Spacey en dus moest de actrice al het ontevreden gejoel maar accepteren.

Populair Nieuws