Ratchet & Clank PS5 upgrade in aantocht met 60 fps

  De geweldige platformer op de PlayStation 4, Ratchet & Clank, krijgt in april een next-gen upgrade die het mogelijk maakt de game op 60FPS te spelen op de PS5. Dit geeft nieuwe en oude spelers een voorproefje van hoe Ratchet & Clank: Rift Apart gaat draaien op de next-gen console. Binnenkort kunnen we allemaal genieten van de verdubbelde framerate!

  Insomniac Games kondigde het leuke nieuws aan via Twitter en liet ook gelijk een reminder achter voor iedereen dat Ratchet & Clank gratis beschikbaar is voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. De game is gratis te verkrijgen als onderdeel van het Play at Home initiatief van Sony.

  Door de next-gen upgrade zal Ratchet & Clank een verhoogde FPS krijgen en geeft hiermee alvast een voorproefje van Ratchet & Clank: Rift Apart. Hoewel het vervolg op de hit uit 2016 grafisch een stuk mooier gaat worden, laat het spelers alvast wel zien hoe Ratchet & Clank draait op 60FPS. De next-gen upgrade is te verwachten in april en wordt beschikbaar gemaakt voor elke eigenaar van de game. Het maakt dus niet uit of de game hebt geclaimd op de PS5 of PS4, zodra de update uit is en je start de game op je PS5, dan kan je genieten van de next-gen upgrade.

  Play at Home games

  Ratchet & Clank is gratis te downloaden door het Play at Home initiatief, maar daar blijft het niet bij. Er zijn nog een tiental andere games beschikbaar voor alle PlayStation spelers om nu gratis te downloaden en voor altijd te houden. Sony helpt ons hiermee een beetje om door de coronacrisis te komen met leuke en goede gratis titels.

  Ratchet & Clank

  Verkijgbaar vanaf 20 april 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.